Infotrafic: Nu exista drumuri nationale blocate, se mentin restrictiile pe DN39 Constanta – Agigea si pe DN65 in judetul Olt

Centrul Infotrafic informeaza ca nu exista drumuri nationale inchise la aceasta ora, singurele restrictii fiind pe  DN39 Constanta – Agigea, circulatia autovehiculelor cu masa totala maxima autorizata mai mare de 3,5 tone fiind restrictionata incepand de luni, si in judetul Olt, pe tronsonul Slatina – Padurea Sarului, unde circulatia se desfasoara pe un singur fir.

Totodata, in judetul Constanta, toate porturile raman inchise traficului maritim si fluvial. Masura a fost luata de autoritati din cauza vremii nefavorabile (vant puternic). Infotrafic mai precizeaza ca din cauza prabusirii mai multor arbori pe calea ferata, traficul feroviar intre Brasov si Predeal se desfasoara pe un singur fir, doar cu locomotive diesel.

De asemenea, in vederea executarii unor lucrari de reabilitare a podului peste canalul Dunare – Marea Neagra, incepand de ieri, 1 octombrie 2013, este restrictionata circulatia autovehiculelor cu masa totala maxima autorizata mai mare de 3,5 tone pe DN39 Constanta – Agigea, la kilometrul 8+988 de metri. In judetul Olt au demarat lucrari de asfaltare a partii carosabile pe DN65 (E574), intre kilometrii 48 si 36, pe tronsonul Slatina – Padurea Sarului, iar circulatia se desfasoara pe un singur sens, alternativ.

Conducatorii auto sunt sfatuiti sa conduca prudent, cu viteza adaptata in permanenta conditiilor meteo-rutiere, sa mareasca distanta de siguranta fata de vehiculele dinainte si sa se asigure temeinic inaintea efectuarii oricarei manevre in trafic.

Foto: Agenda