Infotrafic: Patru tronsoane de drumuri nationale sunt inchise. Restrictii pe Autostrada A2

FOTO MONDO NEWS

Traficul rutier se desfasoara cu dificultate in unele zone din tara, iar patru tronsoane de drumuri nationale sunt inchise, luni dimineata, potrivit datelor anuntate de centrul Infotrafic la ora 08.45. Totodata, traficul feroviar pe segmentul de cale ferata Ploiesti – Urziceni este inchis.

Cele patru tronsoane pe care circulatia rutiera este inchisa temporar sunt urmatoarele:

– DN24C Manoleasa – Radauti Prut ( judetul Botosani);
– DN 29 Botosani – Saveni – Manoleasa (judetul Botosani);
– DN 29A Dorohoi – Radauti Prut (judetul Botosani);
– DN 3 Ostrov – Baneasa (judetul Constanta).

Citeste si: Vremea in Europa: Slovenia, paralizata de zapada

Pe DN24D Vârlezi – Cuca (judetul Galati) este instituita o restrictie de circulatie pentru autovehiculele cu masa totala maxima autorizata mai mare de 3,5 tone, iar pe DN 7C, intre kilometrii 57 si 104 (in zona localitatii argesene Arefu), o restrictie de circulatie pentru autovehiculele cu masa totala maxima autorizata mai mare de 7,5 tone.

Pe tronsonul Autostrazii A2 Lehliu – Fetesti, pe sensul de circulatie Constanta – Bucuresti, se circula cu viteza de maximum 50 km/ora, fiind instituita restrictie in acest sens.

Nu sunt aeroporturi sau porturi maritime ori fluviale inchise. In schimb, traficul feroviar pe segmentul de cale ferata Ploiesti – Urziceni este inchis.

De precizat ca au fost ridicate restrictiile pentru autovehiculele de transport marfa, instituite din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile de pe teritoriul Serbiei, la iesirea din tara in punctele de trecere a frontierei Jimbolia si Stamora Moravita (judetul Timis) si Naidas (judetul Caras-Severin).

Foto: Mondo News