INFOTRAFIC: Restrictii de trafic pe Autostrada Soarelui si pe 4 drumuri nationale

La aceasta ora, Autostrada Soarelui continua sa nu fie circulabila in totalitate! Tronsonul Lehliu-Fetesti este inchis. De asemenea, anumite sectoare de pe patru drumuri nationale raman inchise.

Cele patru tronsoane de drumuri nationale sunt: DN 22 Ramnicu Sarat (Buzau) — Braila; DN 23 Olaneasca (Braila) — Braila; DN 23B Maicanesti — Ciorasti (Vrancea); DN 24D Balabanesti—Tulucesti (Galati).

De asemenea, pe DN 2C Padina — Costesti (Buzau) si DN3B Calarasi — Fetesti (Ialomita) sunt instituite restrictii pentru autovehiculele cu masa totala maxima autorizata mai mare de 7,5 tone.

“Totodata, a fost impusa o restrictie de circulatie pe DN7C (Transfagarasan) pentru autovehiculele cu masa totala maxima autorizata mai mare de 7,5 tone pe tronsonul kilometric 57 — 104, in zona localitatii argesene Arefu. Amintim insa participantilor la trafic faptul ca, pana la sfarsitul lunii iunie, sectorul de drum cuprins intre km. 104 (Piscu Negru) si km. 130+800 (Balea Cascada) este inchis, ca in fiecare iarna”, se arata in comunicatul INFOTRAFIC.