INFOTRAFIC: TRAFIC intens pe AUTOSTRADA SOARELUI! 21 de masini implicate in 2 tamponari si un ACCIDENT

Traficul rutier este intens sambata dimineata pe A2 Bucuresti – Constanta. In total, 21 de masini au fost implicate in aceasta dimineata in doua tamponari si un accident produse pe Autostrada Soarelui A2, informeaza Centrul INFOTRAFIC.

In jurul orei 6:30, la kilometrul 114, in zona Drajna, pe sensul de mers catre Constanta, s-a produs o tamponare in care au fost implicate sapte autoturisme. De asemenea, in jurul orei 7:30, la kilometrul 109+900 de metri, s-a produs o alta tamponare in care au fost implicate noua autoturisme.

Un alt accident in care au fost implicate cinci autoturisme s-a produs la kilometrul 106, tot pe sensul de mers catre Constanta. Circulatia de pe banda a doua a fost deviata pe benzile unu si de urgenta, pana cand autovehiculele avariate au fost scoase pe banda de urgenta. Cauza probabila a acestor accidente a fost nepastrarea unei distante de siguranta in mers.

Conducatorii auto care incheie coloanele formate sunt sfatuiti de politistii rutieri sa puna in functiune luminile de avarie, pentru a-i atentiona pe cei care se apropie din spate sa franeze din timp. Pentru ca spre Constanta se circula avand lumina soarelui in fata, trebuie marita distanta in mers.

De asemenea, soferii sunt sfatuiti sa nu opreasca nejustificat pe banda de urgenta. In cazul unei pene sau defectiuni tehnice, sa porneasca luminile de avarie, sa se echipeze cu vesta reflectorizanta, sa scoata pasagerii din autovehicul in afara partii carosabile si sa amplaseze triunghiurile reflectorizante, unul dupa celalalt, la distante mai mari.

Sursa foto: realitatea