INFOTRAFIC: TRAFIC INTENS pe AUTOSTRADA SOARELUI si CIRCULATIE INGREUNATA pe DN1

Traficul este intens sambata pe sensul catre litoral al autostrazii A2 Bucuresti – Constanta, insa prin statia de taxare de le Fetesti se trece fara probleme de fluenta, anunta INFOTRAFIC.

De asemenea, in judetul Constanta, aglomeratie este inregistrata si in zona sensului giratoriu de la Agigea, unde automobilistii care se deplaseaza catre statiunile de pe malul marii trec de la doua benzi de circulatie pe sens la una singura. In ceea ce priveste drumul spre statiunile de pe Valea Prahovei, circulatia pe sensul de urcare al DN1 Ploiesti – Brasov se desfasoara usor ingreunat, din cauza numarului mare de masini, intre localitatile prahovene Nistoresti si Comarnic (tronsonul kilometric 99 – 106), anunta Centrul INFOTRAFIC al Politiei Romane, intr-un comunicat.

Potrivit Centrului INFOTRAFIC, la aceasta ora nu sunt anuntate drumuri nationale sau autostrazi cu circulatia oprita din cauza vreunui eveniment rutier.

In judetul Caras Severin, pentru a se permite desfasurarea “Campionatului regional de viteza in coasta FRAS Romania”, astazi, pana la orele 18.00, circulatia rutiera pe DN58 Resita – Anina este inchisa, pe tronsonul kilometric 44+900 – 49+450 de metri. Traficul rutier se desfasoara deviat, pe ruta ocolitoare DJ581- DC75(Lupac – Clocotici- Carasova).

Sursa foto: realitatea