INFOTRAFIC: Traficul rutier va fi inchis pe DN67C Novaci – Ranca

Traficul rutier va fi inchis in aceasta noapte pe DN67C NOVACI- RANCA, anunta Centrul INFOTRAFIC.

Centrul INFOTRAFIC din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane informeaza ca din cauza viscolul puternic, traficul rutier va fi inchis in aceasta noapte pe DN76C Novaci – Ranca, in judetul GORJ. Restrictia de circulatie este valabila intre kilometrii 16 si 30 si se aplica in intervalul orar 22.00- 08.00.

Vremea rea ingreuneaza traficul pe numeroase sosele din Romania, iar conducatorii auto sunt sfatuiti sa fie foarte atenti, avertizeaza Inspectoratul General al Politiei Romane. Pe numeroase artere din orase se circula cu dificultate, iar mai multe drumuri nationale si autostrazi se afla sub atentionare meteorologica de viscol, anunta Centrul INFOTRAFIC al Politiei Rutiere.

Astfel, pe autostrazile A1 Bucuresti – Pitesti, A2 Bucuresti – Constanta si A3 Bucuresti – Ploiesti, suprafetele carosabile sunt umede, cu portiuni pe care s-a depus un strat de zapada amestecata cu material antiderapant. Din cauza burnitei, a temperaturilor in scadere si a suprafetelor carosabile umede pe care se poate forma polei, soferii trebuie sa fie extrem de atenti si pe DN1 Bucuresti – Ploiesti, DN1A Cheia – Sacele, DN2 Urziceni – Buzau, DN3 Bucuresti – Slobozia, DN5 Bucuresti – Giurgiu si DN6 tronsoanele Bucuresti -Alexandria si Strehaia – Turnu Severin.

Tot din cauza vremii capricioase, in judetul Constanta, portul Mangalia a fost, incepand cu ora 22.00, inchis traficului maritim.

Sursa foto: stiridintrafic.ro