INFRATIREA dintre USB si PSD se extinde la PRIMARIILE de SECTOR

La scurt timp dupa ce s-au incheiat ALEGERILE LOCALE  si tumultul si impactul emotional se estompeaza pe masura ce zilele trec, Uniunea Salvati Bucurestiul (USB) isi dezvaluie adevarata fata si menire in cadrul administratiei locale din Capitala. In urma cu cateva zile, Mondo News a devzaluit cum au dat-o la pace consilierii USB cu cei ai PSD la SECTORUL 4, iar acelasi lucru s-a petrecut si in Sectoarele 1 si 2.

Mai precis, dupa tot tam-tam-ul pre si post electoral facut de USB, cu madam CLOTILDE ARMAND in prim plan, faptele scot la iveala ca totul nu a fost decat o piesa de teatru jalnica. Astfel, frantuzoaica cu visuri de primar si atitudine de tata autohtona i-a indemnat pe consilierii USB de la PRIMARIA SECTORULUI 1 sa voteze presedintele de sedinta de la PSD ceea ce s-a si intamplat.

CITESTE SI: ALIANTA PSD-USB LA SECTORUL 4, UN PRIM SEMN DE INTREBARE

Pana la urma nu este nicio surpriza pentru cei care stiu ca madam CLOTILDE ARMAND a facut numeroase matrapazlacuri pe vremea cand era implicata la Distrigaz sau in afacerea Bechtel, relatiile de prietenie si colaborare ale consilierei USB de la SECTORUL 1 cu membrii PSD fiind de notorietate.  Toate aceste combinatii au fost relatate cu lux de amanunte de jurnalistii de la Flux24 care au publicat o serie de articole in care au demascat, cu lux de amanunte, toate mismasurile frantuzoaicei “indragostita de Romania” sau mai precis de banii care se pot face in tara noastra!

Revenind la blatul facut de consilierii USB, “luptatorii pentru dreptate si transparenta in administratia locala”, de la SECTORUL 1 impreuna cu tovarasii de la PSD nu ne ramane decat sa precizam ca electoratul a fost, a cata oara, prostit de masinaria PSD, via USB. USB, creatia lui NICUSOR DAN, nu este altceva decat un paravan menit sa induca in eroare cetatenii creduli si care traiesc cu speranta unui nou inceput. 

Sursa foto: SOKANT