PARE SCARBOS dar este IMPORTANT! TU CE FACI DUPA SEXUL ORAL ?

Care sunt asteptarile partenerului tau si ce te gandesti tu sa faci la sfarsitul sexului oral – cand acesta nu este doar parte din preludiu, ci se termina cu un “happy end”? Vezi ce presupune fiecare dintre variante!

Un barbat adora sexul oral la fel de mult ca si sexul in sine. Iar o femeie adora sa-i ofere placere partenerului sau, insa la sfarsitul sexului oral are de facut o alegere: il lasa sa ejaculeze afara, scuipa sau inghite lichidul seminal?

Scuipi la final de sex oral
Momentul de maxima placere al lui se termina cu tine cel mai probabil fugind la toaleta pentru a scuipa lichidul seminal inainte sa dai semne ca ai putea sa regurgitezi. Sau, daca te iei dupa exemplul propagat de actritele porno, nu tii lichidul mai mult de doua-trei secunde in gura, dupa care il lasi sa curga pe barbie, tocmai ca sa nu fugi mancand pamantul la baie. Aceasta solutie nu este la fel de jignitoare ca prima, insa probabil senzatia este un pic cam dezgustatoare pentru tine, in special daca faci pentru primele dati asa ceva.

CITESTE SI: GHICI CE ALEG FEMEILE IN LOCUL SEXULUI

O alta varianta ar fi ca atunci cand te anunta ca va ejacula sa te ridici un pic mai sus si sa-l lasi sa ejaculeze pe sanii tai, in loc de gura ta, insa oricum senzatia nu este aceeasi – afara versus in gura ta.

Alegi sa inghiti
Nu suna la fel de placut pentru tine, asa cum se simte pentru el. si totusi prin acest gest ii dovedesti iubirea si ii arati ca poti sa imparti totul cu el si el cu tine – adica sa-i inghiti pana si lichidul seminal. Bariera pe care o ai de confruntat in contextul de fata este mai degraba psihologica, decat fizica: este un lichid ca oricare altul, cald, care iese prin capul penisului sau. Contine proteine si alte substante hranitoare si nu umple mai mult de o lingurita. Daca stai sa analizezi un pic la rece, iti dai seama ca nu este chiar atat de scarbos pe cat ai crede. Gandeste-te ca atunci cand te saruti cu el, ii inghiti saliva, iar senzatia este asemanatoare (desi nu in aceeasi cantitate).
in plus, daca nu iti place gustul spermei sale, intotdeauna puteti face ceva ca sa devina mai bun – de exemplu, ofera-i cateva bucati de ananas inaintea unei partide de sex.

CITESTE SI: TOTUL DESPRE SEX: EFECTELE NEGATIVE ALE MASTURBARII

Ce vor barbatii: sa inghiti sau sa scuipi?
Dupa cum spuneam si la inceput, barbatii se bucura de sexul oral destul de mult, iar finalul nu este chiar atat de important – fie ca il lasi sa ejaculeze afara, ca scuipi incercand sa nu fi prea respingatoare sau ca faci un efort sa inghiti, el se bucura de finalul fericit la fel de mult. Faptul ca ai face efortul sa inghiti ar fi ca un bonus pentru el, insa niciun barbat nu se gandeste ca este atat de placut sa inghiti un lichid provenit din corpul altui om.

Sursa www.unica.ro