INML a SUSPENDAT taxele pentru imbalsamare si cosmetizare pentru victimele din Colectiv

Institutul National de Medicina Legala a suspendat, marti, taxele aferete serviciilor medico-legale de imbalsamare si cosmetizare pentru victimele accidentului de la Clubul Colectiv.

Decizia a fost luata de conducerea institutiei, in contextul in care in presa romaneasca au aparut mai multe informatii conform carora li s-au cerut bani rudelor victimelor incendiului de la Colectiv.

CITESTE SI: Ce SUBSTANTE CHIMICE TOXICE au descoperit chimistii in buretele care a ars in CLUB COLECTIV

Reprezentantii institutiei spun ca aceasta nu se desfasoara activitati funerare si nu presteaza servicii funerare precum vanzarile de scrie si alte produse folosite la inmormantare.

”In aceste zile tulburate de nefericire, in Institutul National de medicina Legala ”Mina Minovici” Bucuresti, medici legisti, asistenti, infirmieri, personal auxiliar si-au manifestat cu devotament activitatea la locul de munca in expresie a solidaritatii, dar si a datoriei umanitare si profesionale. Conducerea institutiei a demarat o cercetare si o analiza a activitatii desfasurate in aceasta perioada, urmand ca rezultatele ei sa fie comunicate public”, a declarat Cristian Curca, directorul medical al INML.

CITESTE SI: INCENDIUL DE LA COLECTIV. PERSOANELE DECEDATE IN TRAGEDIE, INTOXICATE CU FUM SI GAZE TOXICE – INML

 Sursa foto: realitatea