Inmormantare Florin Cioaba: Regele rromilor a fost ingropat la Sibiu

Florin Cioaba, regele rromilor decedat in urma cu cateva zile in Turcia, a fost inmormantat, vineri la cimitirul Municipal din Sibiu, la finele unei ceremonii care a durat sase ore si la care au luat parte aproximativ 3000 de persoane, informeaza postul Romania Tv.

Flori Cioaba a fost inmormantat, astazi, la Sibiu. Cortegiul funerar a strabatut sapte kilometri de la resedinta familiei Cioaba si pana la cimitirul Municipal in aproximativ doua ore.

Sicriul a fost depus intr-un cavou facut intr-un cavou din granit din Italia si marmura adusa de la Simeria, iar pastorii penticostali au tinut o slujba. Dupa inmormantare, cei prezenti au fost invitati de familia Cioaba la un restaurant din Sibiu.

“Tatal meu a plecat la Dumnezeu si daca dumneavoastra pentru el nu mai puteti face nimic, puteti sa faceti pentru noi, familia, sa va rugati sa trecem si sa avem putere. Nu stiu cum putem rezolva aceasta problema, va multumim ca ati fost alaturi de noi si va raman profund indatorat “, a declarat Dorin Cioaba celor prezenti.

Sursa foto: rtv.net