Inmormantare Ramona Fabian. FOTO. Ramona nu e moarta, chiar daca nu o vedem, scriu fanii pe Facebook

Ramona Fabian a fost condusa pe ulimul drum de sute de oameni care i-au iubit muzica. Inmormantarea solistei de muzica populara Ramona Fabian a avut loc, marti, in cimitirul din localitatea Sintana de Mures, membri ai familiei, prieteni, cunoscuti sau oameni care i-au ascultat muzica fiind prezenti la ceremonia religioasa.

Slujba de inmormantare a fost oficiata de preotii Ioan Chebutiu, Teodor Muresan, Marius Negrusa si Cristian Pomohaci. Cu ochii in lacrimi, familia indurerata si toti cei prezenti si-au luat adio de la indragita cantareata, in varsta de numai 34 de ani. Oameni din intreaga tara au venit in judetul Mures pentru a o vedea pe Ramona Fabian pentru ultima oara.

Alin, iubitul solistei, a participat si el la inmormantare. Ramona si Alin urmau sa se casatoreasca anul viitor. Iesirea de pe scena vietii a fost aplaudata indelung de cei prezenti.

Moarta sambata intr-un tragic accident rutier produs pe drumul care face legatura intre Brasov si Mures, in timp ce se intorcea de la Bucuresti, unde isi condusese iubitul la aeroport, Ramona Fabian a lasat muzica populara romaneasca mai saraca. Sute de iubitori ai muzicii interpretate de Ramona Fabian au continuat sa posteze pe Facebook mesaje de adio.

Alex Sandel Gavris: “VOM FI ALATURI DE TINE,CHIAR DACA NU MAI ESTI PRINTRE NOI…..FORMATIA TA NU TE VA UITA NICIODATA…..AI FOST CEA MAI APROPIATA PERS DE MINE ,MI-AI SPUS SI TI-AM SPUS INTODEAUNA TOTUL ,,,,ACUM O SA-TI SPUN NUMAI EU ,,,PT CA TU NU MAI POTI,,,EU SI FORMATIA SAN MUSIC SANDEL EMIL EUGEN RAUL NELUTU SI CEILALTI COLABORATORI NU TE VOM UITA NICIODATAAAAAAAAAA!!!”.

Rodica Ioana: “SOMN USOR RAMONA DRAGA ! NU POT SA SPUN CA TU NU MAI ESTI,MI-E TARE GREU MIE, D-APOI FAMILIEI TALE”.

Ripan Vasile Dan: “S-a stins privighetoarea muzicii noastre muresene ….. Dumnezeu sa o ierte”.

Yoąną Crisąn: Cata dreptate, Ramona ! Primul glas de care m-am indragostit cu adevarat…glasul care mi-a facut pielea de gaina inca de la prima melodie pe care am ascultat-o… Bunul Dumnezeu sa te odihneasca in pace scumpa noastra ! Vei ramane mereu in suflete noastre si ne vom aminti de tine intotdeauna, ne lipsesti si te vom iubi mereu”.

Mirela Olteanu: “Ramona nu e moarta, chiar daca nu o vedem e aici cu noi…prin comoara de cantece pe care ne-a lasat-o! Ramona Fabian va trai mereu! Ea este nemuritoare!”.

Mirela Olteanu: “…Primul glas de care m-am indragostit cu adevarat…glasul care mi-a facut pielea de gaina inca de la prima melodie pe care am ascultat-o…Ultima oara cand am vorbit cu Ramona Fabian a fost aseara…o rugase-m sa ma anunte cand mai are concerte in Maramurs, ca sa pot merge…Azi, in loc sa fac treburile de sambata, am stat si m-am uitat doar la emisiuni de prin 2012 cu ea…toata ziua am fredonat cantecele ei…ca sa aflu mai spre seara ca Ramona Fabian , a plecat sa le cante ingerilor…nu pot sa exprim in cuvinte durerea pe care o am in suflet…Ramona,iti multumim pentru atatea comori muzicale…Cred ca Dumnezeu a dorit sa mergi acolo sus, sa se bucure si El de vocea ta de aur,asa cum ne-am bucurat si noi,dar imi este inca greu sa cred ca nu o sa mai am ocazia sa merg la un concert de-al tau,este unul din lucrurile pe care l-am dorit atat de tare in ultimul timp,dar acum odata cu tine, s-a stins si implinirea dorintei mele…Ma bucur enorm ca am avut prilejul sa-ti ascult melodiile si sa vorbesc cu tine, ma simt mandra pentru asta…Te iubim Ramonaa!”.

Sursa foto: Adevarul, Observator Bn