Inmormantare Ramona Fabian: Lacrimi si durere in familia Ramonei Fabian, solista este condusa pe ultimul drum

Inmormantarea solistei Ramona Fabian are loc marti dupa amiaza, in jurul orei 14.oo, la cimitirul din localitatea natala Sintana de Mures. Familia, prietenii si toti cei care au cunoscut-o sau i-au iubit muzica o conduc pe artista pe ultimul drum.

La inmormantare sunt asteptati sa participe cateva sute de oameni, potrivit unor apropiati ai artistei. Ramona Fabian a murit, sambata, intr-un tragic accident rutier, produs in judetul Mures. Solista de muzica populara era singura in masina si se intorcea de la aeroport, unde isi condusese iubitul, cand a adormit la volan si a intrat intr-un tir.

Lumea muzicii populare a ramas socata de tragica disparitie a Ramonei Fabian, in varsta de numai 34 de ani. Pe pagina de socializare a artistei au fost postate zeci de mii de mesaje de adio, iata cateva dintre ele.

Razvan Marica: “Azi e soare afara…semn ca RAMONA e vesela si in CERURI asa cum era ea tot timpul…cu zambetul pe buze,..e trist sa constientizam ca nu mai e printre noi,dar sper ca acolo unde va avea viata vesnica sa ii fie bine si sa bucure INGERII asa cum ne-a bucurat pe noi cu frumusetea si glasul ei bland…te vom avea vesnic vie in sufletele noastre cei care te-am cunoscut si te-am ascultat cu drag…NU TE VOM UITA NICIODATA…SA TE ODIHNEASCA DUMNEZEU !!!NE VOM AMINTI CU DRAG DE TINE,FATA FRUMOASA!!!”.

Maria Diana Iernutan: “Ramas bun suflet bland. .AI FOST,ESTI SI VEI RAMANE MAREA ARTISTA A NOASTRA. NU TE VOM UITA NICIODATA.CONDOLEANTE FAMILIEI”.

Lazar Adrian: “Ramas bun,Ramona! Ne-om intilni in ceruri…”.

Calin Ghisa: “Talent, voce minunata, o femeie puternica si ambitioasa…toate spulberate intr-o clipa. Sper ca ai ajuns intr-un loc mai bun, Dumnezeu sa te ierte!”.