Înmormântare Stela Popescu. Artista a fost înmormântată la Manăstirea Cernica

Patriarhia Română a anunțat când va avea loc înmormântarea actriței Stela Popescu. Slujba de înmormântare se va ține duminică, la ora 12.00, la Mănăstirea Cernica.

Update: Sicriul cu trupul neînsuflețit al Stelei Popescu a fost luat, duminică la ora 10.00, de la Teatrul de Revista Constantin Tănase și dus la biserica “Sfântul Mare Mucenic Gheorghe” din incinta Mănăstirii Cernica. Zeci de persoane au aplaudat minute în șir când sicriul a părăsit Teatrul de Revista. Actrița a fost înmormantată lângă soțul ei, Puiu Maximilian.

Stela Popescu a fost inmormântată cu onoruri militare. La tristul eveniment au participat, printre alții, și Alexandru Arșinel, Vasile Muraru, prințul Paul și Printesa Lia, fostul fotbalist Rică Răducanu, prieteni ai actriței. Brigada 30 Garda “Mihai Viteazul” a onorat-o pe actriță cu salve de artilerie.

Știre inițială

“Duminica, la ora 10:00, sicriul cu trupul neînsuflețit al regretatei actrițe Stela Popescu va pleca de la Teatrul Constantin Tănase și va fi depus, la ora 11:00, în Biserica Sfântul Mare Mucenic Gheorghe din incinta Mănăstirii Cernica.

Slujba de înmormântare va avea loc la ora 12,00, se arată într-un comunicat al Biroului de presă al Patriarhiei Romane.

Stela Popescu a murit joi, la vârstă de 81 de ani, în urmă unui accident vascular cerebral hemoragic sever. Sicriul cu trupul neînsuflețit al actriței a fost depus vineri la Teatrul de Revista Constantin Tănase. Cei care doresc îi mai pot aduce un ultim omagiu până duminică dimineață.

Sursa foto: gândul