CORNELIU VADIM TUDOR a fost inmormantat cu ONORURI MILITARE la CIMITIRUL GHENCEA. UPDATE

UPDATE 15.15 CORNELIU VADIM TUDOR a fost inmormantat joi cu ONORURI MILITARE la CIMITIRUL GHENCEA CIVIL, la ceremonia funerara fiind prezenti cateva mii de oameni.

Sicriul cu trupul neinsufletit al fondatorului Partidului Romania Mare a fost invelit cu drapelul national si fanfara militara a intonat Imnul tarii, in timp ce militari din Garda de Onoare au tras focuri de arma.

Printre cei care l-au condus pe ultimul drum s-au aflat fosti colegi de partid ai lui C. V. Tudor, oameni politici, artisti.

Presedintele Curtii de Conturi, NICOLAE VACAROIU, prezent la inmormantare, a afirmat ca el si Vadim erau apropiati, ei cunoscandu-se inca din vremea in care Vacaroiu a fost prim-ministru.

“Avea o calitate extraordinara — iubea oamenii. Venea la mine cu diverse cazuri, cum sa-i ajutam pe oameni. A fost o mare personalitate a culturii si politicii. Avea o personalitate extraordinara”, a declarat Nicolae Vacaroiu.

El a mentionat ca Vadim Tudor suferea de diabet intr-o forma grava, care ii provoca o stare de agitatie. “Multi il acuza de atacuri la adresa lor, dar multe dintre ele erau si pe fondul unei boli teribile care inseamna diabetul. A avut un diabet rebel”, a spus Vacaroiu, care si-a amintit insa de calitatile de politician, poet si gazetar ale lui Corneliu Vadim Tudor.

Primarul municipiului Craiova, LIA OLGUTA VASILESCU, a participat si ea la inmormantare. Intrebata daca ii datoreaza lui C. V. Tudor cariera politica avand in vedere ca a fost membru PRM, Lia Olguta Vasilescu a spus: “sigur”.

Printre cei prezenti la ceremonia funerara s-au mai aflat Marius Marinescu, Dumitru Dragomir, cantaretul Marian Nistor, Miron Cozma, Gheorghe Funar, Irina Loghin.

UPDATE 13.40 Inmormantarea fondatorului PRM, CORNELIU VADIM TUDOR, este INTARZIATA din cauza faptului ca SICRIUL fostului politician NU INCAPE IN GROAPA ce i-a fost sapata la CIMITIRUL GHENCEA.

In semn de respect fata de Vadim, presedintele Romaniei KLAUS IOHANNIS a amanat declaratia de presa de dupa sedinta CSAT, potrivit Realitatea TV.  

CORNELIU VADIM TUDOR va fi INMORMANTAT joi cu onoruri militare avand in vedere faptul ca a fost decorat cu ordinul “Steaua Romaniei”, chiar daca Traian Basescu a cerut sa ii fie retrasa.

CORNELIU VADIM TUDOR  va fi INMORMANTAT, la ora 12:00 la cimitirul GHENCEA, transmite postul Romania TV. Trupul lui CORNELIU VADIM TUDOR s-a aflat in ultimele doua zile la capela Bisericii Sfantul Gheorghe Nou din Bucuresti.

CITESTE SI: DRAMA. FAMILIA LUI VADIM TUDOR MOSTENESTE DATORII URIASE DUPA PESTE 100 DE PROCESE DE CALOMNIE

Sotia lui CORNELIU VADIM TUDOR a transmis ca oamenii trebuie sa si-l aminteasca pe acesta ca fiind un mare patriot si a precizat care au fost ultimele cuvinte ale politicianului. “Mama, asta a fost ultima mea zi. Fac infarct”, ar fi spus CORNELIU VADIM TUDOR inainte sa faca infarct. “El s-a simtit rau. Avea probleme cu revista, cu partidul, multe suparari”, a spus sotia sa.

CITESTE SI: CORNELIU VADIM TUDOR A INCETAT DIN VIATA DIN CAUZA UNOR AFECTIUNI CARDIACE. UPDATE

CORNELIU VADIM TUDOR a MURIT, luni, in jurul orei 18:30. Acesta fusese internat la Centrul Clinic de Urgenta de Boli Cardiovasculare al Armatei din cauza unor afectiuni cardiace.

Sursa foto: adevarul