Inmormantarea lui Costica Stefanescu va avea loc la Craiova. Trupul neinsufletit, depus la stadionul Ion Oblemenco din Craiova

inmormantare-costica-stefanescu

Trupul neinsufletit al fostului mare fotbalist Costica Stefanescuva fi depus, joi, la stadionul Ion Oblemenco din Craiova, unde cei care l-au iubit ii pot aduce un ultim omagiu.

Inmormantarea lui Costica Stefanescu va avea loc, sambata, la Craiova, dupa ce sotia acestuia a decis ca funeraliile sa aiba loc in orasul in care a jucat si al carui cetatean de onoare este din 2003.

Inmormantarea lui Costica Stefanescu va avea loc, sambata, la Cimitirul Sineasca, pe Aleea Eroilor din Craiova. Maria Stefanescu, sotia marelui fotbalist, a explicat de ce a decis ca inmormantarea sa aiba loc la Craiova.

“Toata lumea s-a bucurat foarte mult ca l-am adus la Craiova. A iubit foarte mult Craiova, este cetatean de onoare al Craiovei si aici trebuia sa ajunga. Ii placea foarte mult Craiova. Si in Miami cand mergeam asculta melodia <M-a facut mama oltean>. Fratele lui si acum e foarte suparat ca trebuia sa mergem la Sabareni (judetul Giurgiu), in satul unde este nascut. Dar este cetatean de onoare al Craiovei si toti fanii si colegii lui m-au sunat in continuu si mi-au cerut sa il aduc la Craiova si eu sunt convinsa ca inima lui este la Craiova. Primaria Craiova s-a ocupat de tot ce este necesar pentru inmormantare. Fanii l-au primit cu durere in suflet si cu bucurie ca a fost adus aici”, a spus Maria Stefanescu.

Costica Stefanescu a murit marti, dupa ce a cazut de la etajul 5 al Spitalului Militar din Capitala, unde se afla internat, fostul capitan al echipei nationale si al Universitatii Craiova suferind de ceva timp de o boala incurabila.

Foto: a1.ro