Inmormantarea lui Ionut Anghel, copilul ucis de caini, a emotionat-o pana la lacrimi pe Ecaterina Andronescu

Fostul ministru al Educatiei, Ecaterina Andronescu, a participat, joi, la inmormantarea lui Ionut Anghel, copilul de numai 4 ani ucis de cainii maidanezi in zona Parcul Tei din Capitala. Cu ochii in lacrimi, social-democrata l-a condus pe micut pe ultimul drum si a incercat sa-i sustina emotional pe parintii acestuia.

Intr-o interventie la Romania TV, Ecaterina Andronescu a declarat ca ceea ce a vazut in sicriu nu poate fi reconstituit nici macar intr-un film horror si a adaugat ca vrea sa-si convinga colegii parlamentari sa gaseasca o solutie cat mai repede in privinta cainilor comunitari. In ceea ce priveste ideea unui referendum pentru maidanezi, social-democrata s-a declarat impotriva.

“Nu sunt in stare sa va spun ce am vazut in sicriu. Niciun film horror nu ar putea descrie ce era in sicriu. Vreau sa-i conving pe mai multi colegi din Parlament ca nu se mai poate, ca trebuie gasita o solutie. Cei care iubesc animalele, ii iubesc, sa ii adopte. Fara referendum, nu avem nevoie de referendum. Cine ii vrea, sa ii adopte. Sa aiba 10-12 zile la dispozitie. Nu a fost vorba de nicio huiduiala, ci de glasul disperat al oamenilor sa facem ceva, ca acest eveniment sa nu se mai repete. Asta vroiau oamenii, care strigau salvati copii, nu cainii. Corect, asa este. Am vorbit cu mama baietelului, cred ca acest copil ar trebui putin incurajat de un psiholog sa treca peste moartea fratelui lui, un psiholos sa faca o minune. Copilul are 6 ani, poate va reusi sa-si amelioreze aceasta imagine groaznica, dar nu cred ca o va uita niciodata”, a spus fostul ministru al Educatiei.

Ecaterina Andronescu (PSD) a fost huiduita, joi, la inmormantarea lui Ionut Anghel. Fostul ministru al Invatamantului, Ecaterina Andronescu si profesorul Anton Hadar au venit sa le transmita parintilor compasiunea lor, insa sute de oameni i-au huiduit. 

“Rusine!” – au strigat oamenii care politicienii veniti la capataiul baietelului. “Scapati de cainii maidanezi, nu-i lasati sa ne omoare copiii. Nu faceti nimic”, i-au strigat oamenii parlamentarului USL.

Foto: Adevarul