Inmormantarea mamei lui Giovani si Victor Becali are loc sambata la Cimitirul din Pipera

Mama lui Giovani si Victor Becali, Everdichia Becali, este inmormantata sambata, la Cimitirul din Pipera. Antrenori, jucatori si membrii din familia Becali vor participa la inmormantarea mamei fratilor Becali, mai putin Gigi Becali, caruia Penitanciarul Jilava i-a refuzat cererea de eliberare pentru a participa la inmormantarea matusii sale.

Zeci de persoane au venit, sambata, la resedinta din Pipera, unde au adus un ultim omagiu mamei fratilor Becali, care a fost gasita moarta, joi seara, dupa ce ar fi alunecat in piscina. Oamenii au adus coroane si buchete de flori, pe care le-au depus la capataiul femeii. Printre cei care au ajuns la capataiul Everdichiei Becali s-a aflat si antrenorul echipei nationale, Victor Piturca.

Inmormantarea va avea loc sambata, la pranz, la cimitirul din Pipera. Gigi Becali nu va participa, pentru ca i-a fost refuzata cererea de eliberare din penitenciar. Potrivit legii, el putea primi acest drept doar in cazul decesului unei rude de gradul intai.

Trupul neinsufletit al Everdichiei Becali a fost dus la Serviciul de medicina legala pentru necropsie, iar din primele rezultate, atunci cand a fost gasita, femeia purta costum de baie, semn ca a intrat de buna voie in piscina.

Foto: Libertatea