Monica Gabor si surorile sale isi conduc mama pe ultimul drum

inmormantare-mama-monica-gabor

Monica Gabor si surorile sale isi conduc, astazi, mama pe ultimul drum. Trupul neinsufletit al Veronicai Bulai se afla depus la catedrala catolica din Bacau, acolo unde zeci de oameni au venit sa-i aduca un ultim omagiu.

Inmormantarea Veronicai Bulai este programata a avea loc la ora 13.30, la Cimitirul Sarata. 

Mama Monicai Gabor a murit, saptamana trecuta, in timp ce se afla in pelerinaj in judetul Gorj. Femeia a fost lovita de o piatra desprinsa dintr-o stanca in apropiere de Pestera Polovragi si a murit pe loc. Paramedicii veniti la fata locului nu au mai putut face nimic pentru Veronica Bulai, astfel ca au declarat decesul.

Mai multe persoane din anturajul Veronicai Bulai au afirmat ca nefericitul eveniment ar fi fost de fapt un blestem. Acestea sustinc a femeia a pacatuit atunci cand a innoptat la Manastirea Frasinei, singura din tara unde femeile nu ar avea voie sa intre.

Legenda spune ca Sfantul Calinic, cel care a ctitorit manastirea Frasinei, ar fi blestemat toate femeile care ajung in acest lacas de cult, noteaza Realitatea TV. La doi kilometri distanta de manastire s-ar afla o piatra gravata cu litere chirilice. Se spune ca pe aceasta piatra ar fi scris blestemul, iar femeile care trec de ea ar avea un sfarsit tragic.

Aceleasi surse noteaza ca Veronica Bulai ar fi ajuns din greseala in locul blestemat. 

Se pare ca Mr. Pink, iubitul miliardar al Monicai Gabor si-ar fi anuntat prezenta la inmormantare, potrivit unor surse citate de Libertatea. “Mr. Pink este asteptat maine (luni – n.r) la inmormantare, mi-a zis Monica. In fond, el a fost cel care a acoperit toate cheltuielile”, a spus nasul de botez al Ramonei Gabor.

Dealtfel, Mr. Pink a trimis o coroana in semn de omagiu pentru mama iubitei sale.

Foto: Pro TV