INNA, filmata in timp ce face SEX la hotel. IMAGINI EXPLICITE

Pe reteaua de socializare Facebook a aparut o postare controversata despre indragita cantareata Inna, insotita de o imagine care ar infatisa-o intr-o ipostaza intima cu un cunoscut rapper. Mesajul postat pe Facebook da de inteles ca Inna a fost filmata in timp ce facea sex intr-o camera de hotel! Iar personajul cu care facea sex nu este oricine, ci ciar J Balvin, rapper-ul columbian cu care a colaborat pentru cantecul “Cola Song”.

Postarea de pe Facebook este insotita si de o imagine care – chipurile – i-ar infatisa pe cei doi, scriu cei de la Romania TV, in pagina electronica. De fapt, totul este o pacaleala in vanatoarea de like-uri a unor site-uri.

Citeste si: Video incendiar: Inna, goala in mare

Postarea cu pseudo-Inna circula de cateva zile in mediul online si nu este altceva decat o pacaleala a unui site “vanator” de vizualizari. O data ce ai dat clic, ajungi intr-o pagina unde nu se afla nimic in afara de ceea ce se vede in captura de mai jos.

Citeste si: El e barbatul cu care nu trebuie sa faci sex niciodata

Inna s-a nascut pe data de 16 octombrie 1986, in Mangalia. Pe numele adevarat Elena Alexandra Apostoleanu, Inna s-a ales cu numele de scena de la bunicul ei, care o alinta astfel cand era mica.

Inca din copilarie Inna a cochetat cu muzica. La 8 ani a urmat cursuri de canto cu profesorul Traian Broasca, apoi, cand a mai crescut, si-a incercat norocul cu diverse proiecte minore. Fara succes, insa. Inna a terminat cursurile Liceului Economic din Mangalia, iar activitatea universitara a intreprins-o la Constanta, la Facultatea de Stiinte Politice.

La 21 de ani, Inna aparea pentru prima data la un post mare de televiziune, Pro TV, in emisiunea lui Teo Trandafir. Potrivit bestmusic.ro, pe atunci se recomanda drept Alessandra si canta piesa Goodbye, piesa facuta de Play & Win.

Citeste si: Fanii nu se asteptau la asta de la Inna

Proiectul n-a facut prea mare valva, Alessandra disparand la fel de repede precum aparuse. Asta pana intr-o zi din luna lui august 2008, cand la radio s-a difuzat prima oara melodia `Hot`, compusa si produsa de Play&Win. Piesa `Hot` a ajuns rapid in heavy-rotation, iar lumea incepea sa se intrebe din ce mai des cine este aceasta Inna si de unde a aparut. 

In aprilie 2009, Inna a semnat cu labelul Ultra Records din America, prin casa de discuri Roton. Deja febra `Hot` cuprinsese tari precum Rusia, Polonia, Turcia, Bulgaria, Serbia, Slovacia, Grecia, Belgia si Olanda. In iunie 2009, Inna castiga primele premii importante din cariera, in cadrul Romanian Music Awards: Best Show, Best Dance, Best New Artist si Border Breaker.

Sursa foto: Romania TV