Inna si Alex Velea, mai tari decat Lady Gaga la Media Music Awards

alex-smiley-music-awards

Inna si Alex Velea se vor putea lauda in curand ca au parte de un show mai elaborat decat cel al celebrei Lady Gaga. Cele doua vedete se numara printre artistii care vor evolua pe scena Media Music Awards, cea mai importanta ceremonie de premii muzicale din Romania, eveniment ce va avea loc pe 19 septembrie la Sibiu.

Grandoarea evenimentului se va simti nu doar in lista impresionanta de invitati, ci si in conditiile exceptionale de organizare.

Astfel se face ca in seara de 19 septembrie, in Piata Mare din Sibiu, Inna si Alex Velea, precum si ceilalti invitati ai ceremoniei, vor evolua pe o scena impresionanta, printr-o perdea de lasere de ultima generatie. Efectele speciale sunt folosite in premiera in Romania pentru un astfel de eveniment, fiind mai avansate chiar decat cele folosite de Lady Gaga in celebrele sale turnee mondiale.

“Am acordat o mare atentie dotarilor tehnice si cerintelor fiecarui artist. Avem de a face cu nume mari din industria muzicala romaneasca. Sunt cei mai buni artisti ai momentului si le respectam dorinta de a avea show-uri impecabile. La Media Music Awards vom avea nu doar o sonorizare foarte buna, ci si un sistem de proiectii si efecte speciale cum rar s-a mai vazut in Romania”, declara Tibi Marian, Project Manager Media Music Awards.

Inna si Alex Velea se numara printre artistii care vor urca pe scena Media Music Awards pentru a interpreta hiturile anului, dar si piese in premiera.

Artistii invitati vor ajunge la evenimentul din Piata Mare a Sibiului in masini hibrid si vor pasi pe un inedit Green Carpet. Mai exact, un gazon natural, inconjurat de copaci inverziti, panoul oficial urmand sa fie decorat cu plante naturale.

“Anul acesta transformam clasicul covor rosu intr-unul verde, transmitand un puternic mesaj ecologic. Este vital sa acordam atentie naturii, sa protejam mediul inconjurator pentru a pastra un echilibru pentru viitorul copiilor nostri si al generatiilor viitoare”, declara Tibi Marian.

Media Music Awards va avea loc pe 19 septembrie in Piata Mare din Sibiu, pe doua scene impresionante, dotate cu aparatura sonora, lumini si ecrane cu leduri de ultima generatie. In cadrul galei muzicale, la care participa vedete de top din muzica, televiziune, moda si sport, vor fi premiati cei mai in voga artisti ai momentului, cei care s-au bucurat de cele mai multe difuzari radio-TV monitorizate de Media Forest, precum si accesari pe internet.

Ceremonia va avea loc in fata a peste 30.000 de spectatori si va fi transmisa de mai multe posturi TV si pe internet, in peste 50 de tari.

Evenimentul este sustinut strategic de Consiliul Local Sibiu, prin Casa de Cultura a Municipiului Sibiu, si mediatizat de ADPM PR, singura agentie de Celebrity PR din Romania.