INREGISTRARE NOUA CU TERORISTII DE LA CHARLIE HEBDO DUPA ATAC. VIDEO

INREGISTRARE NOUA CU TERORISTII DE LA CHARLIE HEBDO DUPA ATAC. VIDEO

A aparut o noua inregistrare video de la atacul terorist de la Charlie Hebdo. Inregistrarea, preluata de presa internationala, arata cum cei doi barbati, inarmati si cagulati, se apropie calm de masina iar unul dintre ei striga de mai multe ori: “L-am razbunat pe Profetul Mohamed! Am ucis Charlie Hebdo!”.

Teroristii urca apoi in masina si descopera, dupa cativa metri parcursi, ca drumul este blocat de un vehicul al politiei, cu girofarurile pornite. In acel moment, cei doi coboara si incep sa traga in masina, care pleaca in viteza, cu spatele.

Citeste si: FILMUL ATACURILOR DIN FRANTA, INCEPAND CU CHARLIE HEBDO. VIDEO

Fratii Said si Cherif Kouach au ucis miercurea trecuta 12 oameni in redactia ziarului Charlie Hebdo. Complicele lor, Amedy Coulibaly, a ucis in aceeasi zi o politista, iar a doua zi patru evrei intr-un magazin din Paris.

Toti trei au fost ucisi in cele din urma de politie. 

Citeste si: Inregistrare video cu Amedy Coulibay. Marturii cutremuratoare

Franta a fost zguduita de atacuri teroriste, miercuri, joi si vineri, in urma carora 20 de persoane au murit si numeroase au fost ranite. Cel mai grav atac a avut loc miercuri la sediul redactiei Charlie Hebdo, cand doi atacatori au ucis 12 persoane, iar vineri un alt atacator a ucis 4 persoane intr-o luare de ostatici dintr-un supermarket evreiesc.

Fratii Kouachi au fost ucisi, vineri seara, intr-o operatiune a fortelor de ordine franceze, la mai bine de 48 de ore de la atacul terorist de la Paris.