Înregistrările cu Lia Olguța Vasilescu care ar putea arunca în aer lumea politică: Am avut supraveghere în baie și dormitor

Lia Olguța Vasilescu a vorbit, marți seară la Antena 3, despre mandatul de filaj emis pe numele său. Ministrul Muncii a povestit cum a fost supravegheată în baie și în dormitor.

În urmă cu doi ani, Lia Olguța Vasilescu era reținută, pentru 24 de ore, de procurorii DNA! Pe atunci primar al Craiovei, Vasilescu era acuzată de patru fapte de luare de mită, trei infracţiuni de folosirea autorităţii sau influenţei şi spălare de bani. Ministrul de acum a fost dus la Tribunalul Bucureşti cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile, însă a primit doar control judiciar.

Până să fie reținută, procurorii au filmat-o pe Vasilescu în diferite ipostaze. Conform propriilor afirmații, procurorii dețin înregistrări video și audio cu ea din locuința proprie, din dormitor și din baie. “Știți cum este să asculți, la căști, cum luni întregi ai fost urmărit inclusiv în baie? Am fost urmărită peste tot, și în baie, dar și în dormitor. Am avut monitorizare 24 din 24 ore.

Am fost urmărită și prin GPS. Aveam și fotografiere la distanță, nu doar eu, ci și anturajul meu. A fost ca în filme, doar că nu erau filme, ci realitățile din România. Înregistrările nu le-au folosit la nimic… probabil doar să se distreze. Altfel nu îmi explic. Ca să citez exact din mandat: am avut supraveghere video, audio, localizare prin GPS, telefonică, ambientală, fotografiere a mea și a anturajului. Nu știu dacă și acum sunt supravegheată”, a spus ministrul Muncii la Antena 3.

Sursa foto: antena 3