INREGISTRARILE VIDEO cu Mircea Basescu, admise ca PROBE

Motivarea arestarii lui Mircea Basescu a fost facuta publica, luni dimineata. Astfel, JUDECATORUL care a decis ARESTAREA PREVENTIVA a fratelui presedintelui, dar si a lui Marian Capatana, sustine ca PROBELE depuse la dosar, respectiv inregistrarile audio-video sunt legale.

Potrivit sursei citate de Realitatea TV, Mircea Basescu si Marian Capatana, desi au negat ca au primit bani de la familia lui Bercea Mondial ca destinatie pentru obtinerea unei solutii favorabile pentru inculpat, nu au reusit sa demonstreze ca aceasta suma a fost un imprumut.

Citeste si: RECURSUL LUI MIRCEA BASESCU SE JUDECA VINERI

In plus, JUDECATORUL sustine ca PROBELE depuse la dosar, respectiv acele inregistrari audio-video, sunt perfect legale. Ele au fost expertizare de procurori si constituie PROBA in dosar. Acestea au fost obtinute prin mijloace proprii, chiar de fiul lui Bercea Mondial.

RECURSUL lui Mircea Basescu, aflat in arest preventiv, va fi judecat vineri la Curtea de Apel Bucuresti.

Mircea Basescu este acuzat de TRAFIC DE INFLUENTA. Procurorii DNA il acuza ca a primit 250.000 de euro de la fiul lui Bercea Mondial, “in schimbul promisiunii ca va interveni pe langa magistrati” pentru o sentinta favorabila in cazul lui Bercea. Sentinta de vineri va fi definitiva.

PONTA, DESPRE O DECLARATIE A PARLAMENTULUI PENTRU DEMISIA PRESEDINTELUI BASESCU: SE VA DISCUTA LUNI