INS: Falsi angajati efectueaza, telefonic, PSEUDOSONDAJE

Institutul National de Statistica (INS) a primit semnale, mai ales din Bucuresti, care arata ca persoane, care isi aroga calitatea de lucratori ai directiilor de statistica, efectueaza telefonic PSEUDOSONDAJE privind participarea si INTENTIILE DE VOT la apropiatul scrutin prezidential.

“Fata de aceasta situatie, pentru a stopa si preveni asemenea demersuri care constituie o incalcare flagranta a legii, Institutul National de Statistica atentioneaza toti cetatenii Romaniei ca statistica oficiala nu are in atributii, nu a efectuat si nu efectueaza niciun fel de cercetari sau SONDAJE cu caracter ELECTORAL”, precizeaza INS.

Citeste si: GHIDUL ALEGATORULUI: TOT CEEA CE TREBUIE SA STII DESPRE ALEGERILE PREZIDENTIALE

Institutul National de Statistica recomanda, totodata, tuturor persoanelor care primesc asemenea apeluri sa SESIZEZE imediat incidentul organelor abilitate cu respectarea si aplicarea legii.

Peste 18 milioane de ALEGATORI sunt asteptati duminica la urne pentru a alege PRESEDINTELE tarii. In cursa pentru Cotroceni s-au inscris 14 candidati, fiecare incercand sa convinga electoratul ca merita sa-i acorde increderea.

CAMPANIA ELECTORALA a inceput pe 3 octombrie si se va incheia sambata, 1 noiembrie, la ora 7,00. Urnele se vor deschide duminica, la ora 7,00, si se vor inchide la ora 21,00.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014: CARE SUNT MESERIILE CELOR 14 CANDIDATI PENTRU COTROCENI

Sursa foto: business24.ro