Inscriere clasa pregatitoare: A doua etapa da din nou emotii parintilor

A doua etapa de inscriere in clasa pregatioare pentru anul scolar 2013-2014, destinata copiilor care fie nu au fost inscrisi in prima etapa, fie nu au putut fi repartizati pe locurile pentru care au optat, da noi emotii pentru parinti. Pana miercuri seara, Ministerul Educatiei Nationale a centralizat 1.924 de cereri introduse in a doua etapa de inscriere in clasa pregatitoare pentru noul an scolar. 

Dintre acestea, 1.536 reprezinta cereri pentru copiii care implinesc 6 ani pana la 1 septembrie 2013, iar alte 388 pentru aceia care implinesc 6 ani dupa 1 septembrie 2013.

In aplicatia de inscriere online au fost introduse, pana in prezent, 35 de cereri. Dintre acestea, 23 au fost validate la secretariatele unitatilor de invatamant.

A doua etapa de inscriere in clasa pregatioare este destinata copiilor care fie nu au fost inscrisi in prima etapa, fie nu au putut fi repartizati pe locurile pentru care au optat. Optiunile pot fi facute numai pentru acele unitati de invatamant unde mai exista locuri disponibile, conform datelor furnizate de inspectoratele scolare judetene/al municipiului Bucuresti.