INSCRIERI pentru CURSURI GRATUITE de SCRIMA, in Sectorul 6

Toti cei care iubesc sportul nobil – SCRIMA – si doresc sa il practice o pot face acum in Sectorul 6, potrivit unui comunicat de presa al Primariei Sectorului 6.

Astfel, parintii care au copii cu varste cuprinse intre sapte si noua ani sunt asteptati la INSCRIERI pentru CURSURI GRATUITE de SCRIMA, organizate la Centrul de Recreere si Dezvoltare Personala “Conacul Golescu Grant” din aleea Tibles nr. 64.

“Scrima este un sport nobil care ofera o dezvoltare armonioasa a copilului din punct de vedere fizic si psihologic. Dezvoltarea copiilor este influentata si de practicarea unui sport. Cei mici pot fi incurajati sa practice scrima, iar in scurt timp se va remarca o crestere a disciplinei, atentiei, a increderii in fortele proprii, precum si o mai mare eficienta la scoala”, se spune in comunicat.

Citeste si: CURSURI GRATUITE de SCRIMA pentru COPII, in Sectorul 6

Cei mici sunt asteptati insotiti de parinti in zilele de marti si joi de la 14.00 la 16.00, vineri de la 17.00 la 19.00 si sambata de la 9.00 la 11.00.

Actele necesare pentru inscriere sunt o copie dupa Cartea de Identitate sau certificatul de nastere, adeverinta medicala din care sa rezulte ca este apt sa practice acest sport si o cerere tip completata.

SCRIMA face parte din proiectul “Liga Tinerilor Sportivi” care este derulat de DGASPC Sector 6 si vizeaza latura socio-comportamentala a acestui tip de activitati, cu accent pe prevenirea abandonului scolar, a comportamentelor antisociale ce pot afecta viitorul copiilor si adolescentilor din comunitate, precum si de dezvoltare armonioasa, o viata sanatoasa prin sport.

Citeste si: “6 SPORTURI IN SECTORUL 6”, actiune de promovare a sportului in randul elevilor

De asemenea, copiii vor invata sa-si controleze emotiile si impulsivitatea, gasind totodata si o alternativa educativa de petrecere a timpului liber.

Sursa foto: Primaria Sectorului 6