Instanta suprema a RESPINS cererea lui VOICULESCU de sesizare a CCR in dosarul RCS&RDS

Inalta Curte de Casatie si Justitie a RESPINS definitiv, joi, cererea lui DAN VOICULESCU de sesizare a Curtii Constitutionale in legatura cu o exceptie de neconstitutionalitate in dosarul privind SANTAJAREA administratorului RCS&RDS, Ioan Bendei.

De asemenea, instanta suprema a RESPINS mai multe contestatii depuse de Sorin Alexandrescu, DAN VOICULESCU, Camelia Voiculescu, SC Antena Grup SA, SC Antena 3 SA si SC Intact Publishing SRL.

Citeste si: MIHAI GADEA CERE SENATULUI O HOTARARE PRIN CARE CURTEA DE CONTURI SA STABILEASCA LEGALITATEA PRIVATIZARII ICA

Acest dosar se afla de aproape 11 luni la Curtea de Apel Bucuresti in faza de dezbateri din camera preliminara, desi noul Cod de procedura penala stipuleaza ca durata procedurii in camera preliminara este de cel mult 60 de zile de la data inregistrarii cauzei la instanta.

Directorul general Antena TV Group, Sorin Alexandrescu, si DAN VOICULESCU au fost trimisi in judecata pe 1 octombrie 2013, fiind acuzati in legatura cu folosirea institutiilor media (televiziuni, publicatii online si scrise) pentru santaj cu scopul obtinerii de foloase materiale ilicite insemnate.

DAN VOICULESCU CERE STRAMUTAREA CONTESTATIEI IN DOSARUL ICA. SOLICITAREA, ANALIZATA DE INALTA CURTE