Institutul Cantacuzino: Pana vineri angajatii isi iau BANII. Managerul trebuie sa prezinte un PLAN

Decizia de DEMITERE a managerului Institutului Cantacuzino, RADU IORDACHEL a fost amanata, stabilindu-se ca acesta trebuie sa prezinte pana vineri un PLAN DE REDRESARE a unitatii, au anuntat, miercuri, reprezentantii Ministerului Sanatatii, in urma unei intalniri cu conducerea unitatii medicale.

Potrivit unor reprezentanti ai Ministerului Sanatatii prezenti la intalnire, s-a stabilit ca managerul Institutului Cantacuzino sa prezinte pana vineri un PLAN pe termen lung privind REDRESAREA activitatii institutiei, convenindu-se, de asemenea, ca tot pana vineri angajatii unitatii medicale sa isi primeasca salariile.

Citeste si: EXCLUSIV – DIRECTORUL INSTITUTULUI CANTACUZINO: “NU-MI DAU DEMISIA!”

In cazul in care Radu Iordachel nu va prezenta pana vineri planul de masuri sau daca acesta nu va fi viabil, atunci Ministerul Sanatatii va putea decide schimbarea acestuia din functie, mai spun sursele citate de Mediafax.

Angajatii Institutului Cantacuzino au oprit PROTESTELE, asteptand concluziile intalnirii de la Ministerul Sanatatii.

Angajatii Institutului Cantacuzino au PROTESTAT, luni si marti, in curtea unitatii medicale, intrucat nu si-au primit salariile in 15 septembrie, asa cum era anuntat. Oamenii spuneau ca au aflat ca au conturile blocate, intrucat nu au fost platite produsele cumparate de la Avicola in 2013 , iar promisiunea managerului ca-si vor primi banii a fost “o poveste”.

MINISTRUL SANATATII CERE DEMISIA DIRECTORULUI INSTITUTULUI CANTACUZINO

Sursa foto: b365.50