Insula Iubirii. O vedetă a emisiunii și fiul unui fost senator, reținuți de DIICOT

Procurorii DIICOT au efectuat, miercuri dimineață, un număr de 57 perchezitii domiciliare dintre care 51 pe raza municipiului Bucureşti, 7 în judeţul Ilfov şi o percheziţie pe raza judeţului Giurgiu.

Update: Mihai Cristian Cosmin, fiul fostului senator Cristian Dănuț Mihai, cercetat pentru aderare la grup infracțional organizat, trafic de persoane și proxenetism, a fost reținut de DIICOT, potrivit unor surse judiciare.

De asemenea, Bohus Pollak, zis Ben, un fost concurent al emisiunii Insula Iubirii, este cercetat pentru trafic de droguri de mare risc, fiind și el reținut, au precizat sursele citate. Alte 31 de persoane au fost reținute în acest dosar. Potrivit DIICOT, în cauză sunt vizați mai mulți membri ai clanului Ștoacă.

Știre inițială

În cauză este vizată destructurarea unui grup infractional organizat specializat în săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de mare risc, trafic de persoane, proxenetism, trafic de influență, trafic de persoane, trafic de minori, înșelăciune, influențarea declarațiilor, cumpărare de influență, dare de mită.

Surse judiciare citate de știripesurse.ro susțin că în această cauză, la audieri va fi adus și Pollak Bohus, cunoscut publicului drept Ben de la ”Insula Iubirii”. Acesta este acuzat de trafic de droguri de mare risc, de către procurorii DIICOT. Ben este unul dintre cele mai îndrăgite și controversate personaje care participă la emisiunea ”Insula Iubirii”.

Sursa foto: captura video