Intalnire de TAINA intre liderii Partidului National Liberal din Ardeal

Liderii Partidului National Liberal din zona Ardealului au participat, in cursul zilei de sambata, la o INTALNIRE de taina convocata si gazduita de liderul PNL Alba, TEOODOR ATANASIU (foto), informeaza pesurse.ro. 

Conform sursei citate, in cadrul acestei INTALNIRI a liberalilor din Ardeal s-a discutat despre Congresul Extraordinar al PNL care va avea loc in zilele de 28 si 29 iunie.

Citeste si: Elena Udrea, aleasa noul PRESEDINTE al PMP. UPDATE

Contactat de redactorii de la pesurse.ro, TEODOR ATANASIU  a confirmat aceasta intalnire dar si discutiile care au avut loc la Alba Iulia. MIRCEA MOLOT, liderul liberal de la Hunedoara a recunoscut si el ca avut loc aceasta intalnire.

Citeste si: ALIANTA DE GUVERNARE se clatina! UNPR nu vrea inregimentarea PPDD 

 „Am discutat pregatirea Congresului. Mai multe lucruri”, a declarat TEODOR ATANASIU. La intrebarea daca il vor sustine la sefia PNL pe KLAUS IOHANNIS, liderul PNL Alba a declarat: „Da, fara probleme il vom sustine pe KLAUS IOHANNIS” ( n.r. la presedintia PNL). Acesta a negat ca ar exista anumite organizatii locale din Ardeal care s-ar opune candidaturii edilului din Sibiu la ALEGERILE pentru sefia PNL.

Sursa foto: realitatea.net