Intalnire informala in PNL. Marian Petrache: Congresul il va nominaliza pe Klaus Iohannis la Presedintie

MARIAN PETRACHE, PRESEDINTE CJ ILFOV, AUDIERE IPJ ILFOV, FRAUDA ALEGERI PREZIDETIALE, PLANGERE PENALA

Mai multi liberali se intalnesc, luni dupa-amiaza, in preambulul Congresului extraordinar al partidului, care se va desfasura in data de 28-29 iunie. Intalnirea informala a fost confirmata, la B1 TV, de presedintele CJ Ilfov, Marian Petrache. 

Discutiile vor viza inclusiv modificarile care urmeaza a fi aduse la statutul PNL. Pana la aceasta ora, la locatia unde este programata intalnirea au ajuns Mihai Voicu, Raducu Filipescu si Marian Petrache. La intalnire sunt asteptati liderii PNL din Oltenia si Muntenia.

Citeste si: ANTONESCU: Candidatura la Presedintie nu este un proiect abandonat, e pus pe agenda congresului PNL

Marian Petrache a declarat ca astfel de intalniri inainte de congres sunt normale si s-a declarat convins ca PNL il va nominaliza pe Klaus Iohannis drept candidat la Presedintie. 

“”Se obisnuieste ca liderii din teritoriu sa se intalneasca inainte de congres. Discutam ce vom aproba acolo. Sunt convins ca pana la congres se va transa situatia, nu sunt probleme. Crin Antonescu a facut un gest pe care putini il pot face. Candidatul nostru va fi Klaus Iohannis, cred ca Congresul il va nominaliza pe Klaus Iohannis la Presedintie si va intra in analiza”, a declarat Marian Petrache.

KLAUS IOHANNIS: As putea fi o solutie pentru ALEGERILE PREZIDENTIALE