Intalnire intre candidatul PNL la Primaria Sectorului 6 si primarul general interimar RAZVAN SAVA. Care sunt principalele subiecte ale discutiei

Candidatul PNL la Primaria Sectorului 6 RAZVAN MIRONESCU a avut luni o intalnire importanta cu primarul general interimar RAZVAN SAVA. Cei doi au analizat principalele probleme cu care se confrunta cetatenii Sectorului 6 si au incercat gasirea unor solutii favorabile.

Discutiile dintre cei doi s-au axat pe largirea Prelungirii Ghencea, completarea si reabilitarea strazii Liniei, strapungerea Bulevardului Timisoara, Lacul Morii si Teatrul Giulesti.

“Ieri am avut o intalnire de lucru cu Primarul General interimar RAZVAN SAVA. Am abordat problemele de infrastructura prioritare pentru cetatenii sectorului 6 , si am avut si suportul de specialitate al domnului Florin Legea, director al Directiei Transport, Drumuri si Siguranta Circulatiei din Primaria Municipiului Bucuresti”, scrie pe o retea de socializare deputatul PNL RAZVAN MIRONESCU.

Iata principalele subiecte discutate si concluziile la care au ajuns cei doi.

“1. Largirea Prelungirii Ghencea – la sfarsitul lunii aprilie va fi aprobat in sedinta CGMB studiul de fezabilitate actualizat, iar imediat dupa va fi initiata procedura de achizitie publica pentru proiectarea si executia lucrarii. Termenul estimat de finalizare a procedurii de achizitie este de 6 luni , iar termenul de executie este de maxim 18 luni .

CITESTE SI: CATALIN PREDOIU: RAZVAN MIRONESCU va fi CANDIDATUL PNL la PRIMARIA SECTORULUI 6

2. Completare si reabilitare strada Liniei – in luna martie va fi initiata procedura de achizitiei publica in vederea intocmirii studiului de fezabiitate , inclusiv indicatorii tehnico economici . In urma elaborarii studiului de fezabilitate, se va initia procedura de achizitie publica pentru proiectarea si executia lucrarii. Sunt create premisele ca in trimestrul I al anului viitor sa inceapa lucrarile si pentru strada Liniei . Reamintesc ca strada Trenului va fi reabilitata de Primaria sectorului 6 in acest an . 

3. Strapungerea Bd Timisoara – Sos de Centura – in aceste zile , specialistii PMB si CNADNR studiaza solutia de racordare a Centurii Bucuresti cu Bd Timisoara atat pe partea Municipiului Bucuresti cat si pe partea ce tine de judetul Ilfov, in vederea identificarii solutiei constructive . Pasajul denivelat peste Centura este o lucrare ce va fi executata de CNADNR si voi solicita Ministrului Transporturilor un punct de vedere in acest sens .

4. Lacul Morii – Primaria Capitalei sustine crearea Zonei de Agrement Lacul Morii, si in vederea continuarii demersurilor administrative voi avea o intalnire in perioada imediat urmatoare cu conducerea Apele Romane, institutia care administreaza Lacul Morii . In urma acestei intalniri doresc sa obtin acordul Administratiei Nationale “Apele Romane” pentru preluarea in administrare de catre PMB si apoi Primaria sectorului 6 a drumului de pe dig si a peninsulei de la coada lacului . Apoi , se va trece la completarea strazii Vasile Mohor pe partea dinspre cartierul Crangasi a Lacului Morii . 

CITESTE SI: S-A DECIS! DEPUTATUL RAZVAN MIRONESCU ESTE CANDIDATUL PNL PENTRU PRIMARIA SECTORULUI 6

5. Teatrul Giulesti – am solicitat Primarului General acordul pentru un parteneriat al Primariei sectorului 6 cu PMB in vederea relocarii in Teatrul Giulesti, care va fi reabilitat din bugetul PMB , a unora dintre teatrele bucurestene care nu mai au local , datorita intrarii in vigoare a legii privind imobilele in clasa I de risc seismic”, informeaza liberalul RAZVAN MIRONESCU

Sursa foto: facebook / RAZVAN MIRONESCU