INTALNIRE TRIPARTITA intre PREMIERII Romaniei, Bulgariei si Serbiei

PREMIERII Romaniei, Bulgariei si Serbiei vor avea discutii comune pe 24 aprilie, la Craiova, iar REUNIUNEA TRIPARTITA va fi urmata de o sedinta comuna a guvernelor roman si bulgar in care vor fi discutate probleme legate de turism, finante si despre constructia podului Turnu Magurele-Nicopole.

VICTOR PONTA a anuntat, miercuri, la inceputul sedintei de Guvern, ca PREMIERII Romaniei, Serbiei si Bulgariei vor avea o INTALNIRE TRIPARTITA, pe 24 aprilie, discutiile fiind urmate de o sedinta de guvern romano-bulgara.

Citeste si: DOUA NOI PODURI vor fi construite peste DUNARE

“Vreau sa adoptam toate memorandumurile si intelegerile pentru ca sedinta comuna din 24 aprilie, cu Guvernul Bulgariei, sa fie bine pregatita. La Craiova avem intalnirea tripartita, e confirmata, prim-ministrul Serbiei, prim-ministrul Bulgariei si cu mine, si dupa aceea sedinta de guvern Romania-Bulgaria”, a precizat VICTOR PONTA.

Ministrii romani si bulgari vor discuta un memorandum privind evitarea dublei impuneri, un memorandum privind turismul si un document referitor la constructia unui nou pod peste Dunare, intre Turnu-Magurele si Nicopole, potrivit romaniatv.net.

Citeste si: Proiectul unei noi hidrocentrale pe Dunare, aprobat de Guvern

In martie anul trecut, Guvernele roman si bulgar s-au reunit in sedinta comuna la Ruse (Bulgaria), la reuniune fiind prezent si atunci prim-ministrul Serbiei.

Sursa foto: bnr.bg