Intarzieri pe Aeroportul Henri Coanda. 10 avioane au decolat cu intarziere din cauza unor caderi de tensiune

Intarzieri la decolarea mai multor curse aeriene de pe Aeroportul Otopeni, din cauza unor caderi de tensiune. Peste 10 avioane au decolat cu intarziere din cauza unor caderi de tensiune, cauzate de erori de procesare a datelor cu privire la bagajele de cala.

ENEL precizeaza ca solutioneaza problema, insa sambata dimineata a mai avut loc o cadere de tensiune. 

Pe Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti (AIHCB) unele curse au inregistrat intarzieri la decolare chiar si de 90 de minute, potrivit unui comunicat al institutiei.

“Intarzierile se inregistreaza ca urmare a unor caderi repetate de tensiune din reteaua nationala de electricitate, care au generat neregularitati la sistemul de procesare automata a bagajelor la plecare. In prezent se lucreaza pentru revenirea la capacitate maxima a sistemului. Bagajele pasagerilor au fost procesate in sistem manual, conform planului de contingenta, cursele programate pentru decolare operand cu intarzieri minime fata de programul de zbor”, se mai arata in comunicat.

Informatii in timp real despre situatia zborurilor pe Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti pot fi gasite pe pagina de web bucharestairports.ro/otp.

Foto: economica.net