Intarzieri Aeroportul Otopeni. 150 de pasageri au fost nevoiti sa astepte 8 ore la sol

Intarzieri Aeroportul Otopeni. Probleme pe Aeroportul Otopeni. 150 de pasageri au fost blocati la sol timp de 8 ore, sambata, dupa ce doua curse aeriene ale companiei Blue Air au inregistrat intarzieri, transmite Romania TV.

Intarzieri Aeroportul Otopeni. “Cand am ajuns sa punem bagajele, ni s-a spus ca la ora 08.30 ele pot fi preluate. Nu ni s-a spus de ce. Noi la 7.30 trebuia sa avem plecarea. De atunci stam in aeroport. Ni s-a spus ca aeroportul din Anglia este inchis si nu se poate ateriza. La ora 11 ni s-a spus ca avionul se duce mai intai la Bacau si apoi ajunge aici”, a spus un pasager.

Intarzieri Aeroportul Otopeni. Reprezentantii companiei Blue Air au confirmat ca doua curse au intarzieri mari.

“Din pacate, in perioada iernii, ca orice companie aeriana avem probleme din cauza cetii sau a zapezii. Este o problema pe care noi nu o putem controla. Este adevarat ca din cauza unei curse, care a avut probleme ieri din cauza cetii, s-a decalat tot programul de operare si din pacate cursa de Londra este cea afectata. Cursa de Londra are o intarziere de 7 ore, iar a doua cursa afectata cu doua ore si 15 minute de intarziere este Bucuresti – Catania si retur”, a spus Florentina Tatu, PR in cadrul Blue Air. 

Foto: bzi.ro