INTERLOP ranit grav intr-un ACCIDENT produs in cartierul Giulesti din Bucuresti

Un grav accident rutier s-a produs, miercuri, pe Calea Giulesti din Bucuresti. Unul dintre liderii clanului bucurestean Serif a fost ranit, miercuri, intr-un accident rutier produs in cartierul Giulesti. Masina interlopului aproape ca s-a rupt in doua.

Conform Realitatea TV, Casian Dumitru, in varsta de 31 de ani, conducea un autoturism BMW pe Calea Giulesti, iar la un moment dat, din cauza vitezei, a derapat si a lovit din spate o masina Peugeot care circula regulamentar. in urma impactului, Casian Dumitru nu a mai putut sa controleze masina, care s-a izbit violent de un stalp.

Citeste si: DRAMATIC! S-a prabusit in fata Casei de Pensii din Pitestii

Soferul a fost grav ranit si a ramas incarcerat. Echipele de interventie l-au scos din masina si l-au transportat la Spitalul de Urgenta Floreasca.

Cunoscut de anchetatori ca spargator de locuinte, Casian Dumitru este fratele lui Viorel Dumiru, zis serif, patronul unei firme de taximetrie din Capitala, care in prezent este incarcerat, dupa ce, cu doi ani si sase luni in urma, impreuna cu fiul sau, a impuscat cu gloante de cauciuc mai multi barbati din Giulesti, pe motiv ca acestia ar fi refuzat sa-i plateasca taxa de protectie.

Citeste si: E REVOLTATOR CE A FACUT ACEST OM! Tu ai putea sa fii spectator la moartea cuiva?