Interlopi retinuti dupa scandalul cu sabii din benzinarie

Politistii au retinut cinci agresori in scandalul dintr-o benzinarie din orasul Bolintin Vale. Atunci, mai multi interlopi au atacat cu sabiile si batele doi barbati cu care aveau un conflict mai vechi.

Cele cinci persoane banuite de implicare in incidentul de sambata au fost retinuti, miercuri, pentru o perioada de 24 ore, informeaza Romania TV.

Toti cei cinci au fost prezentati Parchetului de pe langa Judecatoria Bolintin Vale cu propunerea de arestare preventiva.

Citeste si: INTERLOPII ISI FAC DE CAP LANGA BUCURESTI. BATAIE CU SABII SI BATE INTR-O BENZINARIE DIN GIURGIU. VIDEO

Cercetarile continua pentru stabilirea participatiei si celorlalte persoane implicate, urmand ca la finalizare sa se dispuna masurile procedurale.

De la scandal, mascatii, jandarmii si politistii de la ordine publica, precum si politistii rutieri patruleaza zilnic in orasul Bolintin Vale.

Potrivit politistilor giurgiuveni, localitatea Bolintin este cunoscuta pentru astfel de fapte, practic aproape la fiecare final de saptamana fiind inregistrate situatii conflictuale in zona. Politistii recunosc ca si anul trecut au fost inregistrate plangeri dupa ce unele locuinte au luat foc, dar autorii au ramas necunoscuti.

Sursa foto: proarges.ro