INTERLOPII isi fac de cap langa Bucuresti. Bataie cu sabii si bate intr-o benzinarie din Giurgiu. VIDEO

Mai multi interlopi au atacat cu sabiile si batele mai multi barbati, intr-o benzinarie din localitatea Bolintin Vale, Giurgiu. Batausii au fost filmati de camerele de supraveghere.

Victimele parcasera masina la pompa pentru a alimenta, moment in care au fost atacati de aproximativ 10 persoane, interlopi cunoscuti in zona. Pe imaginile surprinse de camerele de luat vederi din benzinarie se vede cum cele doua victime incearca sa fuga insa sunt prinse si batute cu salbaticie.

Citeste si: BATAIE LA CONSTANTA INTRE DOUA CLANURI DE INTERLOPI. O ECHIPA REALITATEA TV A FOST AGRESATA

“S-au dat jos cu sabii, cu bate… Cand i-am vazut am sarit dupa masina, dar m-au prins intr-un colt. Si ne-au luat la omor, si pe mine si pe nepotul meu. Pe nepot l-au taiat cu sabia la picior”., a declarat una dintre victime pentru Romania TV.

Cei care au fost batuti au fost si jefuiti si spun ca nu este prima data cand agresorii calca totul in picioare in Bolintin Vale.

Barbatii au depus plangere la politie si au oferit chiar si numele agresorilor. Potrivit acestora, unul dintre agresori ar avea interdictie sa intre in Bucuresti si cu toate acestea face zilnic drumuri in Capitala.

Sursa foto si video: proarges.ro, livenews.romaniatv.net