Interlopul Adrian Corduneanu amenință din închisoare: Mă eliberez şi vă împuşc pe capete!

Un scandal monstru a izbucnit în clanul Cordunenilor, informează exclusiv jurnaliștii de la cancan.ro. Surse apropiate temutei familii susţin că Ramona Corduneanu, soţia lui Adrian, zis “Beleaua” sau “Power”, ar avea un iubit şi că ar fi părăsit, temporar, domiciliul conjugal.

Aceleaşi surse mai spun că aceste informaţii ar fi ajuns şi la Adrian Corduneanu, aflat în închisoare, iar acesta ar fi ameninţat pe toată lumea, inclusiv pe soţia şi pe fratele lui, Costel. ”Mă eliberez şi vă împuşc pe capete!”, ar fi tunat, gelos, Adrian Corduneanu.

Fratele lui Adrian Corduneanu, Costel, a confirmat că Ramona a plecat de acasă, negând însă că a fost ameninţat de Adrian. “Nimic nu este sigur. Poate e o depresie (n.r.- plecarea Ramonei). Ea a dispărut, e plecată de vreo cinci zile de acasă, nu ştim unde e. Cum să mă ameninţe pe mine? (n.r.- fratele lui, Adrian). Astea sunt nişte informaţii false. Să lăsăm timpul, să vedem. E greu să mă ameninţe pe mine, fiindcă ştiu să mă apăr”, a declarat, în exclusivitate pentru cancan.ro, Costel Corduneanu.

Adrian Corduneanu a aflat în toamna lui 2017 pedeapsa finală pe care va trebui să o execute în dosarul şantajării unui agent comercial din Iaşi. Deşi prima instanţă stabilise o condamnare de trei ani şi şase luni, judecătorii de la Curtea de Apel Iaşi au conchis că pedeapsa era prea mică. Adrian Corduneanu a primit, astfel, o pedeapsă definitivă de patru ani şi opt luni, din care se va scădea perioada de peste un an petrecută deja în arest preventiv.

Sursa foto: protv