Interlopul care a impuscat un barbat in Botosani s-a predat

Pistolarul de la Botosani s-a predat. Interlopul care a impuscat, sambata seara, un barbat in plina strada s-a predat, in urma cu putin timp, la Politie.

Barbatul de 35 de ani care l-a impuscat pe cel cu care se certase s-a predat Politiei, insotit de un avocat. El este acuzat de tentativa de omor, dupa ce a tras cinci focuri de arma, patru dintre acestea ranind victima.

Cei doi aveau un conflict mai vechi. Scandalul dintre cei doi interlopi a avut loc, aseara, pe o strada din Botosani. Un barbat in varsta de 46 de ani, a ajuns, sambata seara, la Unitatea de Primiri Urgente Botosani, in stare grava, dupa ce a fost impuscat de mai multe ori in picior.

Potrivit unor surse apropiate anchetei, se pare ca acesta a fost victima unei reglari de conturi intre nepotul sau, in ajutorul caruia fusese chemat, si agresor. Conflictul dintre cei doi tineri a pornit la o benzinarie din municipiul Botosani, iar unul dintre ei si-a chemat in ajutor o ruda, respectiv pe barbatul ranit.

Dupa o urmarire cu masinile, cei trei s-au reintalnit in apropierea unei unitati militare, iar unul dintre ei a scos un pistol, impuscandu-l pe barbat in picior, de mai multe ori, apoi a fugit.

“Pacientul prezinta multiple plagi impuscate la nivelul membrelor inferioare, cu fractura deschisa in treimea inferioara gamba dreapta, plaga prin impuscare gamb si genunchi stang, cu resturi de corp strain”, a declarat un cadru medical de la UPU Botosani, precizand ca barbatul trebuie supus unei interventii chirurgicale.

Foto: Jurnalul