Interlopul CONSTANTIN PALESICA, ARESTAT PREVENTIV dupa ce a agresat o SALVAMONTISTA din STRAJA. UPDATE

CONSTANTIN PALESICA, recidivistul care a agresat o SALVAMONTISTA intr-un bar din statiunea STRAJA (Hunedoara) va fi dus luni la tribunal cu propunerea de ARESTARE PREVENTIVA, in timp ce jandarmul montan care a asistat la incident fara sa intervina va fi cercetat de Parchetul Militar Timisoara, informeaza Mediafax.

UPDATE 14.45: CONSTANTIN PALESICA, agresorul salvamontistei din statiunea Straja, a fost ARESTAT PREVENTIV pentru o perioada de 30 de zile, in urma hotararii luata de magistratii Judecatoriei Petrosani

Instanta a respins cererea formulata de CONSTANTIN PALESICA, prin aparatorul sau, de a fi cercetat in stare de arest la domiciliu sau sub control judiciar, se arata in hotararea publicata pe portalul instantelor de judecata. Decizia luata de judecatori in camera de consiliu poate fi contestata in termen de 48 de ore, informeaza Agerpres.

CONSTANTIN PALESICA va fi trimis in arestul politiei din Targu Jiu.

STIRE INITIALA

CONSTANTIN PALESICA a fost retinut duminica pentru 24 de ore, dupa ce politia l-a ridicat pentru cercetari. CONSTANTIN PALESICA a fost condamnat in 2007, impreuna cu alte patru persoane, pentru tentativa de omor, dar a fost eliberat conditionat in 2013, noteaza siteul local voceastrazii.

CITESTE SI: VIDEO INTERLOPUL CARE A BATUT SALVAMONTISTA DE 21 DE ANI INTR-UN BAR DIN STRAJA A FOST RETINUT. UPDATE

In ceea ce il priveste pe jandarmul montan care a asistat la incident fara sa intervina, Jandarmeria Hunedoara “a desemnat o comisie care a desfasurat activitatea de teren, pentru a stabili exact ce s-a intamplat. La finalul verificarilor, comisia a stabilit ca Jandarmeria Hunedoara sa sesizeze Parchetul Militar Timisoara, avand in vedere ca exista posibilitatea unor fapte de natura penala. Jandarmul va desfasura activitati in alta structura pana la finalizarea anchetei, pentru ca aceste cercetari sa se desfasoare corect”, a declarat, luni, pentru Mediafax, maiorul Nicolae Raducu, purtatorul de cuvant al IJJ Hunedoara.

La sfarsitul saptamanii trecute, salvamontista MIRUNA INEL (21 de ani) a fost batuta de recidivistul CONSTANTIN PALESICA intr-un bar din statiunea montana Straja (Hunedoara), la incident asistand fara sa intervina jandarmul montan Sorin Moldovan, aflat in timpul liber.

Sursa foto: facebook