Interlopul DRAGOS BANICA, arestat preventiv de DIICOT! La domiciliul sau s-au gasit 32 de kg de CANABIS si ARME

Interlopul DRAGOS BANICA, cercetat pentru TRAFIC INTERNATIONAL de DROGURI a fost ARESTAT PREVENTIV in urma unei actiuni coordonate de procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT), la perchezitia efectuata la domiciliul suspectului fiind gasite 32 de kilograme de CANABIS si mai multe arme, informeaza postul B1 Tv.

DRAGOS BANICA a fost retinut de procurori pentru TRAFIC INTERN de DROGURI de mare risc, doua acte materiale comise in zilele de 20 si 26 februarie 2016, precum si pentru TRAFIC INTERNATIONAL de DROGURI de RISC, fapta comisa pe 26 februarie, potrivit unui comunicat al DIICOT. 

CITESTE SI: ILIE SI OPREA CARABULEA AU SCAPAT DIN ARESTUL PREVENTIV

“In cauza exista suspiciunea rezonabila ca inculpatul a achizitionat DROGURILE de RISC din Olanda, fiind introduse in Romania prin intermediul unei firme de coletarie si ulterior distribuite atat in Bucuresti cat si in mai multe judete”, se precizeaza in comunicat.

La perchezitia domiciliara, anchetatorii au gasit si au ridicat pentru cercetari 32 de kilograme de canabis, 12 grindere (n.red. dispozitive pentru maruntirea CANABISULUI), patru pistoale, o pusca cu aer comprimat, 21 de cartuse, sapte perechi de catuse, 3.000 de euro si 1.700 de lei.

DRAGOS BANICA a fost prezentat joi la Tribunalul Bucuresti, instanta dispunand ARESTAREA PREVENTIVA a inculpatului pentru o perioada de 30 de zile.  Actiunea DIICOT a fost efectuata impreuna cu ofiteri de politie judiciara din cadrul Directiei de Combatere a Criminalitatii Organizate.

Sursa foto: jurnalul