Interlopul Gabriel Anghel, reținut de polițiști! O altă persoană este căutată de oamenii legii

Interlopul Gabriel Anghel, zis și ”Gabi Grasu”, și unul dintre bodyguarzii săi au primit din partea procurorilor măsura controlului judiciar în urma scandalului cu fapte de violență pe care l-au declanșat acum două zile în Constanța. Un al treilea agresor din acest caz este dat în urmărire generală.

Gabriel Anghel și-a dat, din nou, arama pe față, el fiind recunoscut după numeroasele scandaluri pe care le-a avut în decursul anilor cu un altă familie de interlopi din Constanța, clanul Săceanu. Deși pozează într-un om de afaceri model și fără pată, ”Gabi Grasu” nu își face apariția în public decât însoțit de bodyguarzi.

Gabriel Anghel este un individ violent care deține localul Asado din Constanța, un restaurant care nu funcționează tocmai legal, cu angajați la negru și al cărui prag a fost călcat, în numeroase rânduri, de inspectorii OPC care au descoperit locuri de depozitare a mărfii insalubre, dar și alimente cu termenul de valabilitate expirat.

Gabriel Anghel are în proprietate numeroase autoturisme, toate pe numele fiicelor sale, care au fost folosite la o serie de acțiuni ilegale. Acum, ”Gabi Grasu” le-a scos la vânzare pentru a scăpa de dovezi……..