INTERNATIONAL ROMAN, achizitionat de Dinamo Tbilisi VIDEO

Un international roman, care are peste 100 de aparitii si 37 de goluri marcate in Liga I, a semnat cu Dinamo Tbilisi, viitoarea adversara a Stelei in drumul spre grupele Champions League.

Dinamo Tbilisi, adversara Stelei Bucuresti din turul trei preliminar al Ligii Campionilor, se intareste inaintea dublei manse cu formatia ros-albastra. Echipa din Georgia si-a asigurat serviciile unui international roman, Dorin Goga (foto dreapta), fostul atacant si golgheter al lui Poli Timisoara, care a jucat si pentru echipa nationala a Romaniei.

In varsta de 29 de ani, Goga a jucat in ultimul sezon la Rapid Bucuresti, echipa pentru care a bifat 14 aparitii si a inscris de 2 ori, plecand din cauza problemelor financiare, dar si la Hapoel Ramat Gan, in Israel, unde a marcat un singur gol in 12 partide.

In Romania, Dorin Goga a mai jucat la U Cluj, 120 de aparitii si 33 de goluri, si Poli Timisoara, 91 de meciuri si 29 de reusite.

Transferul internationalul roman la echipa georgiana vine la dorinta tehnicianului Dusan Uhrin Jr., acesta pregatindu-l in sezonul 2010-2011 pe Dorin Goga la Poli Timisoara.

Steaua Bucuresti va juca impotriva lui Dinamo Tbilisi in turul al treilea preliminar al UEFA Champions League pe 30 iulie si 6 august, primul meci fiind in deplasare.

Sursa foto: fcdinamo.ge