INTERNATIONAL ROMAN dorit de ASTON VILLA

Internationalul roman FLORIN ANDONE care evolueaza ca atacant la formatia spaniola CORDOBA este dorit de gruparea engleza ASTON VILLA. FLORIN ANDONE a jucat intreaga sa cariera in Spania, acolo unde a emigrat impreuna cu mama sa pe cand avea numai 12 ani.

FLORIN ANDONE, in varsta de 22 de ani, este unul dintre titularii  gruparii spaniole din prima liga. In ciuda faptului ca echipa sa este ca si retrogradata din La Liga, FLORIN ANDONE a reusit un sezon excelent, atacantul originar din Botosani fiind unul dintre golgheterii formatiei antrenate de sarbul Miroslav Djukic cu 5 goluri marcate in 16 partide.

FLORIN ANDONE este dorit la ASTON VILLA de antrenorul Tim Sherwood (foto), tehnicianul britanic punand ochii de ceva timp pe fotbalistul roman. Potrivi site-urilor de specialitate pretul lui ANDONE se invarte in jurul a 6 milioane de lire sterline, insa englezii sunt convinsi ca il pot cumapara cu numai 2,5 milioane de lire sterline tinand cont de situatia in care se afla actuala sa echipa CORDOBA (locul 20, ultimul, in La Liga cu 20 de puncte dupa 33 etape).

Jurnalistii de la metro.co.uk noteaza faptul ca FLORIN ANDONE este considerat o optiune perfecta pentru atacul echipei de pe “Villa Park” chiar daca in vara atacantul belgian Christian Benteke va pleca sau nu de la echipa.  

FLORIN ANDONE a imbracat de trei ori tricoul nationalei Romaniei U19 si a fost convocat, in premiera, de selectionerul ANGHEL IORDANESCU la partida dintre Romania si Insulele Feroe din preliminariile pentru Euro 2016. ANDONE nu a fost folosit, dar a declarat dupa meciul de la Ploiesti ca este convins ca la urmatoarele convocariu va intra in teren pentru nationala tarii sale.

Sursa foto: sport.ro