Internazionale Milano i-a reziliat contractul lui Chivu: Grazie Cristian!

Internazionale Milano i-a reziliat luni, pe cale amiabila, contractul  fostului international Cristian Chivu. Rezilierea contractului este o urmare logica a perioadelor lungi si dese de absenta ale fundasului roman, cauzate de numeroasele accidentari suferite in ultimii doi ani de Cristian Chivu.

Fostul capitan al nationalei Romaniei, in varsta de 33 de ani, nu a evoluat nici macar un singur meci in acest sezon, Chivu suferind o a treia interventie chirurgicala, in Statele Unite ale Americii.

Citeste si: Cristi Chivu se va ocupa de firma de impresariat a fratilor Becali. Un stelist l-a dat de gol

 “Mult noroc, Cristian. Ramai puternic”, se arata intr-un mesaj al gruparii “nerazzurre” care prezinta si o galerie foto incepand cu transferul lui Chivu la Milano. Este foarte probabil ca fostul international roman sa renunte, in vara, la activitatea de jucator profesionist.

Cristian Chivu a evoluat timp de 7 ani pentru Inter Milano, in perioada 2007-2014, timp in care a bifat 168 de partide si a inscris trei goluri.

Chivu a cucerit nu mai putin de noua trofee in aceasta perioada: 3 titluri in Italia, doua Cupe ale Italiei, doua Supercupe ale Italiei, Campionatul Mondial al Cluburilor si, cel mai important, trofeul UEFA Champions League (in 2010).

Sursa foto: inter.it