INTERVENTIE DRAMATICA LA SNAGOV: Doi muncitori sunt prinsi sub un MAL DE PAMANT

Doi MUNCITORI au fost prinsi sub un MAL DE PAMANT, marti, in timp ce sapau un SANT in localitatea SNAGOV, mai multe echipaje de SALVATORI incercand sa ii scoata la suprafata, au declarat pentru Mediafax reprezentanti ai Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Bucuresti-Ilfov.

Potrivit ISU Bucuresti-Ilfov, in urma unei sesizari privind SURPAREA UNUI MAL DE PAMANT peste doi muncitori, in Snagov, la fata locului au fost trimise mai multe echipaje de salvatori si ambulante SMURD.

Cei doi muncitori sunt acoperiti complet de pamant, deocamdata salvatorii neputand spune daca acestia sunt sau nu in viata, in conditiile in care groapa in care lucrau avea o adancime de cinci metri.

Salvatorii nu se pot apropia de zona unde sunt prinsi sub pamant cei doi muncitori, fiind necesara stabilizarea malurilor. Reprezentantii Politiei Ilfov au declarat, pentru Mediafax, ca este vorba despre doi barbati de aproximativ 60 de ani. Acestia erau angajati de Primaria din Snagov pentru executarea unei lucrari la canalizarea localitatii.

Anchetatorii si inspectorii de munca urmeaza sa stabileasca daca cei doi muncitori erau angajati cu forme legale si daca au fost luate toate masurile de protectie a muncii.

Sursa foto: romaniatv