TORTIONARUL Alexandru Visinescu: Nu sunt vinovat! Ion Diaconescu minte, nu a fost incarcerat la Ramnicu Sarat VIDEO

TORTIONARUL Alexandru Visinescu, cercetat de Parchetul General pentru omor deosebit de grav, a acordat un interviu exclusiv pentru postul Romania Tv, in care acesta isi sustine nevinovatia, si afirma ca Ion Diaconescu minte cand declara ca a fost incarcerat la fostul penitenciar de la Ramnicu Sarat.

Alexandru Visinescu, unul dintre tortionarii aflati in viata si fost comandant al inchisorii politice de la Ramnicu Sarat, a acordat un interviu exclusiv postului Romania Tv in care a povestit versiunea sa.

“Tratamentele nu erau comandate de mine. Alea erau dirijate. Nu eu solicitam. Nu aveam niciun drept, nici macar de triere a detinutilor. Tot ce venea la ramnicu Sarat erau dirijati de Directia Generala. Nici dosarele detinutilor nu veneau la mine”, a declarat Alexandru Visinescu reporterului de la Romania Tv.

“Ion Diaconescu (n.red. fostul sef al Camerei Deputatilor din partea taranistilor) minte. El nu a fost incarcerat la Ramnicu Sarat si nu a suporat nicio oroare. Ce, vrea sa fie ca Coposu?

(…) Nu exista asa ceva acolo…Neagra. Poate sa fie o alta camera pentru pedeapsa. Asta a fost la Jilava, nu la Ramnicu Sarat….nu avea cum. Aici nu se vorbeste realitatea. Si se umfla. Camera Neagra insemna un regim special.

(…) Am spus ca nu ma consider vinovat sub nicio forma. Pai ce eu sunt cel mai mare criminal? Oameni din familiile detinutilor de drpt comun pe care i-am avut la Ramnic, la Negresti…au gasit de cuviinta sa imi scrie. Cine dintre comandanti primeste scrisori? Nimeni, ca stiu cum sa se poarte”, a mai spus Visinescu pentru sursa citata.

Sursa foto si video: rtv.net