INTERZIS in UCRAINA pentru toti cetatenii rusi de sex masculin, cu varsta intre 16 si 60 de ani

UCRAINA interzice intrarea pe teritoriul sau a barbatilor rusi cu varsta intre 16 si 60 de ani. Compania aeriana rusa Aeroflot a anuntat, joi, ca Guvernul din Ucraina i-a transmis un “aviz oficial” care interzice intrarea pe teritoriul tarii a tuturor barbatilor rusi cu varste cuprinse intre 16 si 60 de ani, relateaza AFP.

“Conform unui aviz oficial primit de catre companie, toti cetatenii rusi se sex masculin, cu varsta intre 16 si 60 de ani, au interdictia de a intra in Ucraina”, a anuntat Aeroflot, principala companie aeriana rusa.

Vladimir Putin a dat un ultimatum Republicii Moldova

Sunt vizati de interdictia intrarii pe teritoriul ucrainean si barbatii ucraineni cu varsta cuprinsa intre 16 si 60 de ani, dar si femeile cu varsta cuprinsa intre 20 si 35 de ani, “domiciliati pe teritoriul Republicii autonome Crimeea si orasului Sevastopol”, a semnalat compania aeriana.

Citeste si: PUTIN, suparat pe NATO pentru ca i-a inregistrat o convorbire privata

“In cadrul operatiunii antiteroriste (…) Ucraina ia masuri pentru a limita accesul pe teritoriul sau a persoanelor indezirabile”, a confirmat pentru AFP Serghei Astahov, un purtator de cuvant al politiei ucrainene de frontiera. Aeroflot recomanda pasagerilor vizati de noile masuri “sa se abtina temporar sa calatoreasca in Ucraina”.