INTERZIS MINORILOR 18+. Un nou tip de SEX face furori. Cum se satisfac VIRGINELE

Tinerele care vor sa “guste” din tainele placerii carnale, dar care vor sa isi pastreze VIRGINITATEA, au gasit o metoda inedita de a descoperi satisfactia SEXUALA.

Aceasta metoda, care nu implica penetrare, a fost supranumita “PETTING”, termen britanic pentru alintat, giugiulit sau pipait, informeaza romaniatv.net.

Citeste si: DIVORT IN SHOWBIZ! O CELEBRA CANTAREATA DIN ROMANIA PRACTICA SEXUL IN GRUP ALATURI DE SOT

Conform psihologilor din Regatul Unit, termenul “PETTING” presupune acea tehnica a provocarii unei placeri asemanatoare celei din timpul unei partide de SEX, doar ca cei doi parteneri obtin asta prin atingere, fara penetrare.

Metoda este practicata de fetele care vor sa ramana VIRGINE. In acest fel, partenerii isi descopera preferintele erotice mai bine, devin mai dezinhibati, iar relatia lor se imbunatateste. Prin “PETTING”, fetele prefera sa mangaie fata iubitului si parul acestuia, ii ating stangaci zonele erogene si totul fara sa se dezbrace, doar prin haine!

Si femeile cu experienta in petting ajung mai des si mai usor la ORGASM decat cele care nu au cunoscut acest joc SEXUAL, mai scrie sursa citata.

FOTO IN ARTICOL. O JURNALISTA SI-A DAT JOS SUTIENUL SI A UMBLAT IN SANII GOI PE STRADA

Sursa foto: cosmopolitan.com.au